Södertälje

Välkommen till Södertälje guiden.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Vegetarisk matlagning-från jord till bord

september 29 Kl: 10:00-18:00 CEST

1500 Pris

Att laga vegetarisk mat är bra både för dig och för miljön och behöver inte alls vara svårt. Kursen lär dig hur du på ett enkelt sätt kan använda grönsaker och gryn för att skapa kompletta måltider i din vardag.

Vem kan gå kursen?

Kursen vänder sig till dig som vill lära dig mer om hur du lätt kan laga vegetarisk mat i din vardag!

Kursinnehåll

Lär dig att på ett kreativt sätt använda mer grönsaker i måltiderna. Under kursen kommer vi att arbeta med den råvarukorg som är i säsong. Råvarorna är basen för den middag vi skapar och som vi tillsammans äter när vi är klara. Du kommer att få vara med att laga rätterna och samtidigt lära dig vissa matlagningsgrunder och tekniker för att tillaga goda och näringsrika vegetariska rätter. Enklare lunch ingår i priset.

Kursupplägg

Kursen hålls under ett tillfälle á 8 timmar. Kostnad för råvaror tillkommer med 100kr per person.

Kursintyg

Vid begäran skriver vi gärna ett kursintyg för aktuell kurs vid 75 procents närvaro.

Om kursledaren

Simon Widmark, köksansvarig på Varma Kök Skillebyholm, har lång erfarenhet från restaurangbranschen. Varma kök serverar vegetarisk lunchbuffé där råvaran och kvalité är i fokus.

Har du frågor?

Kontakta
Kundtjänst i Södertälje
info.sodertalje@folkuniversitetet.se


Plats: Skillebyholm 7, 15391 JÄRNA
Kursstart: 29 sep 2018
Tider: Lö 10:00 – 18:00
Studietimmar 8
Pris: 1 500 kr
 

Detaljer

Datum:
september 29
Tid:
10:00-18:00
Pris:
1500 Pris

Plats

Skillebyholm
Skillebyholm
Järna, 153 91 Sweden
+ Google Map

Kommentera

Loading...