Tokstan.nu

Välkommen till Södertälje

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Dom där tjejerna

november 25 Kl: 18:00-december 3 Kl: 20:00 CET

LIVET BITCH! PRESENTERAR: DOM DÄR TJEJERNA

Nu kan ni boka biljetter till Livet Bitch! nya föreställning och höstens stora kulturupplevelse ”Dom där tjejerna” på Södertäljes statsscen Estrad. 🌟🌟🌟🌟🌟

Premiär 25 november kl. 18.00
Föreställning 30 november kl. 19.00
Föreställning 3 december kl. 18.00

Vi är fler, roligare och starkare än vi någonsin varit tidigare! Missa inte brudarna alla snackar om!👸🏾👸🏼👸🏿👸👸🏻👸🏻👸🏽👸🏼

Om ”Dom där tjejerna”💪🏽
Det har varit val och ett helt nytt parti bestående av unga tjejer och kvinnor har röstats in på demokratisk väg och fått egen majoritet i kommunfullmäktige. Genom en nagelsalong vid Maren har valkampanjen nått större delen av Södertäljes befolkning. Partiet väcker hopp förändring men hotar också den vanliga ordningen. Är Södertälje redo för ett gång kvinnliga unga makthavare?

Följ med på en magisk resa där Södertäljes brudar sätter agendan. En resa fylls av musik, dans, skratt, ilska och sorg och täljebrudars tankar om makt och maktlöshet i Södertälje.

Dom där tjejerna har arbetats fram genom intervjuer med södertäljetjejer från olika delar av staden och världen. Den gemensamma historien berättas av täljebrudar i samarbete med professionella musiker, skådespelare, scenograf, och regissör. Musikföreningen Mezzopotelge står för livemusiken och genom en videokonstworkshop har Roxy Farhat skapat scenografin tillsammans med unga konstintresserade tjejer i Södertälje.

Livet Bitch! är ett kulturprojekt inom ram för Kulturrådets nationella satsning Kreativa platser men finansieras även av Stockholms läns landsting och Destination Södertälje. Projektet sker i samverkan med Grafikens hus, Södertälje Teateramatörer, Mezzopotelge, Tjejhuset, Juventas ungdomsjour samt kultur- och fritidskontoret på Södertälje kommun.

 

Detaljer

Börjar:
november 25 Kl: 18:00
Slutar:
december 3 Kl: 20:00
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/1783974384964123

Arrangör

Livet Bitch

Plats

Södertälje stadsscen
Campusgatan 26
Södertälje, 15132 Sweden
+ Google Map