Tokstan.nu

Välkommen till Södertälje

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Julstämning – 17 december (Julfirande)

december 17 Kl: 12:00-17:00 CET

Nu samlas vi inför julen och avnjuter god mat, stämning och musik. Du som är över 70 år bjuds in till julbord och underhållning i Södertälje stadshus. Allt är kostnadsfritt och sker med hjälp av donationer från privatpersoner och företag. Julstämning är något vi skapar tillsammans!

Du som är äldre bjuds på julbuffé, dryck och underhållning. Vi gör julfint och dukar upp med bord på hela Trombon. Totalt blir vi 300 gäster som träffas och firar in julen.

Buffén avnjuts med sång av Joseph Barabas och Catharina Lindahl. Det blir också underhållning med Owe Lideman och Hans Qviström kända från bl.a. Täljerevyn. Rolle Roll duo spelar också.

Anmälan
Anmäl dig och vänner genom vårt formulär på webbsidan: http://www.sodertalje.se/julstamning. Eller berätta för någon anhörig, granne eller personal där du bor. När din anmälan är gjord – senaste den 7/12 – återkommer vi med ett bekräftelsemejl till dig som har ordnat med anmälan.

Det finns möjlighet till transport med personbil till och från Stadshuset, vi har engagerat volontärer. Behöver du hjälp, ange det i anmälningsformuläret.

 

Detaljer

Datum:
december 17
Tid:
12:00-17:00
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/301126387069136

Arrangör

Kultur 365

Plats

Stadshuset
Södertälje, Sweden + Google Map