Tokstan.nu

Välkommen till Södertälje

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Temakväll med Maria: Skogsväsen, älvor och féer

oktober 4 .Datum / Tid: 18:00-20:30 CET

Fairyologi kan beskrivas som läran om naturänglar. Älvor och feer anses just vara naturens Änglar. De är liksom andra elementväsen beskyddare av jordens fyra element: vatten, luft, eld och jord. De finns här för att hjälpa och skydda naturen och djuren. Vi kan självklart hjälpa dem att ta hand om vår jord och vår miljö. Ju fler av oss som tror på dom desto starkare blir deras energi.

Berättelser om naturväsen finns sedan mycket långt tillbaka i tiden, både i bilder och i skrift. Det sägs att de har funnits i fysisk form men blev bortjagade av oss människor. De valde då att uppgå i metafysiskt tillstånd vilket innebär att de finns här men i en högre vibrerande frekvens utan en fysisk kropp.

Har man ett öppet sinne och god intuition så kan man uppfatta dem och deras energi. Dock sägs det att de bara visar sig för dem som har ett rent hjärta och för dem som är rädda om vår jord och vår miljö.

Om du väljer att efter workshopen skriva ett kort ”prov” så kommer du att få ett diplom att du genomgått den här kursen.

Varmt välkommen till en magisk kväll med Älvor och feer!

Din investering 300 kr
Anmälan görs via mail: hexanmaria@yahoo.se eller sms: 0769310124

Detaljer

Datum:
oktober 4
Tid:
18:00-20:30
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/1089877897822620

Arrangör

HexanMaria

Plats

Hälsans Hus i Mariefred
Långgatan 10A, ingång från baksidan vid röda ladan
Mariefred, 64730 Sweden
+ Google Map
ArabicEnglishFinnishGermanSwedish