Tokstan.nu

Välkommen till Södertälje

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Vildkvinnans Väg – en heldagsworkshop

november 12 .Datum / Tid: 10:00-17:00 CET

En heldagsworkshop för kvinnor som vill fördjupa kontakten med sin vilda natur.

Med inspiration av sagor, sånger, trummor och dans tar vi oss närmare den vilda kvinnan inom oss. Hon som lyssnar till själens ylande och låter hjärtat och känslan leda henne framåt på livets stig. Hon som inte kan begränsas eller kontrolleras. Hon som är pulserande livskraft och sätter igång förändringsprocesser.

Under dagen lyssnar vi på varandras upplevelser av det vilda i cirkelsamtal och skapar en ceremoni där vildheten hedras. Andra halvan av dagen ägnar vi åt att låta den vilda kvinnan symboliskt ta form då vi skapar en Vildkvinnodocka att ta med hem som ständigt kan påminna om den otämjda naturen inom oss.

Varmt välkommen att göra denna kraftresa med oss!!

Workshopens pris: 500 kr/ 250kr i anmälningsavgift för att säkra din plats. Obs! Begränsat antal platser.

kl 10-17 på Gula Villan i Järna.

För anmälan och information kontakta Stina Gray: stinahannaline@gmail.com

—–

Info om oss som leder:

Camilla Måne: är en dedikerad kvinnocirkelledare och Prästinna utbildad i Glastonbury, England. Hon skapar ceremonier kring årstiderna i naturen och fullmånen samt skriver egen musik och målar. Hon brinner för samtalscirklar och kraften i gemenskap och är utbildad Socionom.

Stina Gray: är en vandrande sagoberätterska med sina rötter i Sverige och Nya Zeeland. Allra bäst trivs hon i skogen och sommartipin runt berättarelden. Hon utbildar sig till etnolog, skriver sagor och sånger, och samlar berättelser om skogskvinnor.

Tillsammans bildar dom ”Wild Moon Sisters” som sjunger, trummar och skapar ceremonier för att hedra naturen och det feminina.

—–

Praktiskt:

Vi kommer att hålla till på Gula Villan i Järna. Eftersom vi kommer att sitta på golvet medtag något att sitta på samt mjuka kläder som du lätt kan röra dig i.

Ta även med en vegetarisk maträtt till knytis lunch. (Vi står för fika!)

Symaterial- Vi kommer att ha en hel del material som alla får använda men om du har så ta med nål och tråd, sax, tyger, garner, pärlor, ull, mossa, pinnar etc. Sånt som du vill dekorera din docka med och kanske även dela med andra.

Ta även med något som symbolisera det vilda för dig till vårt gemensamma altare. Ta gärna med trumma eller skallra till sången och dansen så blir det än mer kraftfullt!

Detaljer

Datum:
november 12
Tid:
10:00-17:00
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/177353379475566

Arrangör

Stina Gray

Plats

Gula Villan i Järna
Turingevägen 9
Järna, 15335 Sweden
+ Google Map