Joyvoice Kören i Södertälje

Södertälje HT2016

I Joyvoice är alla välkomna och inga notkunskaper behövs. Vi lär oss låtar och stämmor på plats och man får även tillgång till ljudfiler med alla olika stämmor förinspelade. På så sätt kan du lyssna och öva på just din stämma mellan reptillfällena om du önskar.

Vi fokuserar på glädje, gemenskap och att man ska våga släppa loss i sin sång oavsett vilken nivå du ligger på. En del kördeltagare är nybörjare med längtan efter att få börja sjunga, många är också rutinerade sångare med flera års tidigare erfarenhet av att sjunga och stå på scen, både inom körsång och som solister.

När du anmäler dig till kören så skickas en bekräftelse ut till den e-postadress du angav vid anmälan.
Innan terminsstart kommer information och terminen samt en faktura skickas till den e-postadress dom du registrerade vid anmälan.
Vi ser fram emot att sjunga tillsammans med dig!

Lokal: Allaktivitetshuset, Barrtorpsvägen 1A Södertälje
Körledare: Gabriel Sjöwall

Södertälje Gabriel

 

Ångerrätt och villkor hos Joyvoice!
Joyvoice följer lagen om distansköp. Kunden har 14 dagars ångerrät från det att hen köper en plats i kursen (anmäler sig på hemsidan).
I det fall där kunden anmäler sig tidigare än 14 dagar innan kursstart har vi valt att ändra ångerfristen till kundens fördel. Det innebär att dom som anmäler sig tidigare än 14 dagar innan kursstart ändock får ångra sin anmälan fram till 14 dagar innan kursstart.
Om du ångrar ditt köp (din anmälan) måste du meddela Joyvoice detta inom ångerfristen (se exempel ovan).
Det ska då ske per e-post till info@joyvoice.se
Joyvoice behöver inte bekräfta att du har ångrat köpet för att ångerrätten ska gälla.
Kunden har rätt att få tillbaka all erlagd betalning inom ångerfristen förutom för de tillfällen då kunden har medverkat vid kurstillfälle.

Startdatum
2016-09-15
Veckodag
Torsdagar
Tid
19.00-20.15
Pris
895:-